Nijmeegse 104e vierdaagse 21 t/m 24 juli 2020.

De Vierdaagse is een meerdaagse wandelprestatietocht waaraan jaarlijks tienduizenden wandelaars deelnemen. Vanuit heel de wereld komen zij naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving.
Na vier dagen wandelen wacht de wandelaar een glorieuze intocht over de Via Gladiola om daarna het welverdiende Vierdaagsekruis in ontvangst te nemen.

Nijmegen organiseert hierom de “Zomerfeesten”, deze beginnen de zaterdag ervoor en eindigt tot in de kleine uurtjes van de zaterdag erop. Iedere dag zijn er vele podia waar artiesten optreden en de horeca is op tal van plekken aanwezig, bierstands, snacks, de vele restaurantjes in het centrum Nijmegen en richting uw B&B “Ivy Cottage” in Nijmegen Oost. Wacht niet te lang met uw reservering, want het is gezellig druk.

Loopt u mee met de 104e 4-daagse? “Ivy Cottage” is een goede en rustige uitvalsbasis. In de mooie bostuin kunt u heerlijk bijkomen van een inspannende dag. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden en de tarieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.