Zevenheuvelenloop 16-17 november

Op 16 en 17 november is de NN Zevenheuvelenloop. De NN Zevenheuvelenloop heeft in de afgelopen 32 jaar heel wat ontwikkeling doorgemaakt. Van een ‘loopje’ met 500 man uitgegroeid tot een evenement waar bijna 40.000 mensen zich voor inschrijven. Hiermee is het de grootste 15 km wedstrijd ter wereld en met het wereldrecord voor mannen ook de snelste ter wereld. Bent u op zoek naar accommodatie in de buurt van de start? Ivy Cottage ligt vlakbij de start!

Marikenloop 18 + 19 mei

Op 18 en 19 mei is de Nijmeegse Marikenloop. Zoals vorig jaar zijn er ook dit jaar weer drie afstanden: 5km, 7,5km en 10km. Alle afstanden starten in het park Brakkenstein en gaan via de woonwijk Brakkenstein naar Heumensoord waar de loopsters tussen de bomen kunnen genieten van het lentegroene bos. Er zit weinig hoogteverschil in het parcours. De finish ligt in park Brakkenstein. Bed & Breakfast Ivy Cottage ligt op slechts 7 minuutjes rijden van Brakkenstein. Een prima uitvalsbasis dus voor iedereen die meedoet aan de Marikenloop!

Nijmeegse 4-daagse 16-19 juli

De Vierdaagse is een meerdaagse wandelprestatietocht waaraan jaarlijks tienduizenden wandelaars deelnemen. Vanuit heel de wereld komen zij naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving. Na vier dagen wandelen wacht de wandelaar een glorieuze intocht over de Via Gladiola om daarna het welverdiende Vierdaagsekruis in ontvangst te nemen.

Loopt u mee met de 103e Vierdaagse? “Ivy Cottage” is een goede en rustige uitvalsbasis! In de mooie bostuin kunt u heerlijk bijkomen van een inspannende dag. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden en de tarieven.