Over Ivy Cottage

Ivy Cottage ligt in een schitterende bosrijke en heuvelachtige omgeving en nabij het bijzondere natuurgebied de Ooijpolder. Op slechts 5 km afstand vindt u het centrum van universiteitsstad Nijmegen, de oudste stad van Nederland met een rijke historie.

Natuur & cultuur
Het is de ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten of een bezoekje aan een van de vele musea zoals bijvoorbeeld Museum Het Valkhof, het Afrika Museum en het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945. Ook bent u binnen 15 minuten bij de schitterende golfbaan Het Rijk van Nijmegen.

Zakelijk verblijf
Volgt u een training aan de universiteit of heeft u een bijeenkomst bij de St. Maartenskliniek of UMC St Radboud? Vanuit Ivy Cottage zijn deze instellingen goed en snel bereikbaar.

Culinair
Ook op culinair vlak heeft de omgeving veel te bieden. Berg en Dal heeft een aantal goede en gezellige restaurants, maar ook Nijmegen is dé stad voor een heerlijk etentje. Kunt u geen keuze maken uit het ruime aanbod? Ik geef u op basis van uw wensen graag een aantal culinaire tips!

Ivy Cottage: van alle gemakken voorzien
De B&B heeft een ruime tweepersoonskamer met zithoek, televisie, wifi, eigen douche en toilet en een kitchenette en is omgeven door een heerlijke bostuin. Bij mooi weer kunt u hier ontspannen met een goed boek of de dag beginnen met, volgens de B&B traditie, een royaal ontbijt. En in een paar stappen staat u in het bos waar u heerlijk kunt wandelen.